BENNY BLANCO PRODUCTIONS

Benny Blanco : Benjamin van der Linden

Ben van der Linden ( Benny Blanco)- Begonnen met hiphop en niet te stoppen sinds 1998, geÔnspireerd door old school breakdance crews als 010 B-boys en Freezone, heeft zijn break op en van de straat geleerd. Voor de lol begonnen maar al snel groeide het uit tot zijn levensstijl. Zijn crew Styles Confidential bestaat sinds 2001 en is nog steeds op alle fronten actief. Zelf is hij dagelijks bezig met het organiseren en verzorgen van o.a. workshops, demonstraties, shows, events & festivals in Den Haag, door het hele land en ver daar buiten. Hij maakt een deel uit van Stichting AIGHT en is o.a. verantwoordelijk voor de dansafdeling. Ook is hij medeoprichter van het Haagse HipHop Centrum (H3C). Daarnaast is hij ook coach voor het Kweekvijver Project in Den Haag.

Hij zet zich in voor de hiphop cultuur, het positief verspreiden hiervan en het tot stand brengen van verschillende projecten en evenementen gerelateerd aan hiphop.

  Zowel nationaal als internationaal bereikt hij een diversiteit aan mensen en laat hij overal 

 een indruk achter.

Met zijn doorzettingsvermogen, kracht en harde instelling verwacht hij van zichzelf en anderen het uiterste. Hiermee brengt hij discipline bij, schept hij zelfvertrouwen en motiveert hij veel mensen. 

Door de jaren heen heeft hij enorm veel ervaring opgedaan door het verzorgen van workshops, shows, het organiseren van projecten en evenementen, hosten, jureren bij danswedstrijden en het geven van lessen. Dit alles voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers en op meerdere locaties.

 

Denk hier bij aan bv: festivals, clubs, dansgelegenheden, bedrijfsuitjes, schouwburgen, jongerenwerk, onderwijsinstellingen, gemeentes, theaters, commerciŽle instellingen, kunst en cultuur centra e.d. 

 

REFERENTIES:

Koorenhuis :het kunsten centrum van Den Haag

Dance Projects (Basis& middelbare scholen projecten door heel Nederland)

Gemeente Den Haag/Leidschedam/Voorburg

Stichting AIGHT

Musicon

Force One

Culturalis, Haags Residentie Orkerst, Poezie op Pootjes, P.I.Gevangenis Scheveningen,

Entertainment Matters, JAB Models, Stage Showdance , US Entertainment, Athlon Car lease, Coca Cola, DELL computers, EA-GAMES, LG action sports, KLM, Magix Music Maker, Nissan,  Perrysport, Richard Kraijceck Foundation, Dancevalley, Mysteryland, Pleasure Island,  Sneakerz, XPS, Jammin on Beat, Pure Jazz.